foto van Katinka en een stilleven van producten
Personal Coaching & Trainingen op maat
Katinka Frischalowski werkt sinds 1994 zelfstandig als communicatieadviseur en sinds 2001 als zelfstandig communicatietrainer en personal coach. Naast ruim 20 jaar praktijkervaring volgde zij diverse coachings, trainingen-en NLP opleidingen bij Schouten & Nelissen en BGL & Partners.
Katinka is gecertificeerd NLP Master en Algemeen en NLP Trainer en werkt voor particulieren en bedrijven (zoals UWV, ANWB, diverse reclamebureaus) als trainer en coach.

Vertrekpunt voor haar werkwijze is de NLP gedachte dat alle mensen beschikken over de hulpbronnen die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken. Soms komen we er niet gemakkelijk bij of zijn er overtuigingen die ons belemmeren. Maar de potentie is altijd aanwezig.

Katinka helpt je om goed naar jezelf te (leren) luisteren, te onderscheiden welke levensstrategieën je wat opleveren en welke niet én hoe je de juiste kunt aanwenden. Je vraagstuk vanuit andere invalshoeken te bekijken en samen met jou uit te zoeken waar je behoefte aan hebt en hoe je dat zou kunnen aanpakken. Pragmatisch, doelgericht en met het vizier op de toekomst gericht!

Na een gericht intake-gesprek bepalen we gezamenlijk de doelen en komt er een plan van aanpak op tafel.
Duidelijk en zo concreet mogelijk.    Gewerkt wordt met ondermeer kernkwadranten, dagboek-methode, delenwerk, polariteiten, gerichte oefeningen en diverse NLP interventies. Maar het allerbelangrijkste blijft toch altijd het goed luisteren naar wat er wel en wat er vooral ook niet gezegd wordt!

Tussentijds en na afloop vindt er een evaluatie plaats.

Een coachingsgesprek duurt 1,5 uur en kost 95,- euro
(voor bedrijven/zakelijke doeleinden komt hier btw bij).

Voor meer informatie of een afspraak, bel met Katinka Frischalowski:
06 - 54 25 48 74 of mail naar kfrischalowski@hetnet.nl.
Ook kun je kijken op www.frischalowskiconsultancy.nl voor meer informatie over coaching en trainingen.
make-up illustratie