foto van Katinka en een stilleven van producten
Opleiding Kleurconsulent
Word zelf kleurconsulent!
Schone Kunsten organiseert en verzorgt in samenwerking met EP Professional Presentation de opleiding tot Kleurconsulent dit jaar in Heemstede. De opleiding tot Kleurconsulent vormt een goede basis voor iedereen die als kleurconsulent wil gaan werken dan wel bestaande (bedrijfs) activiteiten (kapsalon, schoonheidsinstituut, modebranche, coaching, personeelsadvies) wil uitbreiden met het geven van een kleuradvies. Voor het volgen van de opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wij adviseren echter minimaal een middelbare opleiding of ervaring op MBO niveau om de lesstof goed te kunnen volgen. Het lesmateriaal van de opleiding is in het Nederlands. Vakliteratuur is voornamelijk in het Engels en Duits; op het gebied van imageconsultancy zijn in het Nederlands, voor de professionals, niet veel boeken verschenen.

De opleiding Kleurconsulent is een onafhankelijke opleiding. U bent bij Professional Image Partners (P.I.P) niet gebonden aan een bepaald kleurenhuis. U leert te analyseren met het door ons ontwikkelde 10 seizoenensysteem:
(Lente-, Zomer-, Herfst-, Winter-, Lente/Herfst, Zomer/Wintertype, Lente/Zomer, Herfst/Winter, Zomer/Herfst en Winter/Lente).

U kunt gaan werken met kleurenpaletten en/of kleurenpassen van verschillende merken. U bepaalt zelf welke producten u wilt gaan gebruiken. U bent niet verplicht deze bij P.I.P. te kopen. Een jaarlijkse bijdrage voor het gebruik van het analysesysteem is bij P.I.P. niet van toepassing.

Schrijf je nu in voor deze opleiding in Heemstede
Duur: 4 lesdagen van 10.30 tot 17.00

Startdata 2019:
Heemstede: di 15 januari; vervolgdata di 12 februari, di 12 maart en di 9 april
Certificaat: iedere deelnemer die theorie en praktijk met succes heeft afgesloten, ontvangt een, door de VIP (Vereniging Image Professionals) erkend, certificaat en kan dan zelfstandig als kleurconsulent aan de slag.

Kosten: € 795,-excl btw en werkmateriaal, incl. koffie/thee/lunches, lesboek en examen.

Werkmateriaal: Voor de opleiding heeft de deelnemer werkmateriaal nodig (analysedoeken en een set van 10 ColorPocket kleurenwaaiers). De analysedoeken worden standaard geleverd met een neutrale analysecape en twee klemmen.

Voor meer informatie en inschrijven, neem contact op met Katinka Frischalowski:
06 - 54 25 48 74 of mail naar kfrischalowski@hetnet.nl.
make-up illustratie